Groenefun

Segway-Veluwe biedt het gehele jaar door geheel verzorgde tours met de Bough Bike of met de 100% elektrische Segway en Twizy door geheel Nederland. Uitstekend geschikt voor een exclusief event of bedrijfsuitje door de natuur of de stad.

De Twizy, 100 % elektrisch en bijzonder wendbaar, ervaar het Twizy rijden op de Veluwe. Deze tweezitter beschermt je, is comfortabel, elektrisch aangedreven, open, energiek, grappig en stoer tegelijk. De Twizy leidt de elektrische revolutie met een super innovatief design. Laat je energie maar stromen met de Twizy!

De Segway is het eerste zelfbalancerende vervoermiddel ter wereld dat geen speciale techniek vereist om te besturen. De Segway gaat waar u gaat: naar voren leunen betekent dat u vooruit rijdt en naar achteren betekent dat u afremt, ook een bocht gaat automatisch wanneer u zich naar rechts of links beweegt. Een echt bijzondere ervaring !

En wat dacht u van fietsen op een eikenhouten fiets gemaakt door Bough Bikes , dit is een onvergetelijke ervaring. Een rit op een van onze fietsen maakt je blij en gelukkig, dat hebben we niet verzonnen maar inmiddels vele malen ervaren. Velen kijken je met een blije lach vol bewondering na.

 

De Veluwe verkennen op een originele en duurzame manier? Bekijk hier ons aanbod!